KERESÉS

Musetta fotel

A Musetta fotel egy olyan modern és különleges kialakítású kárpitozott fotel, amely kellemes és barátságos hangulatot teremt minden otthon számára.

A Musetta fotel egy olyan modern és különleges kialakítású kárpitozott fotel, amely kellemes és barátságos hangulatot teremt minden otthon számára.

A Musetta fotel megjelenése kifinomultságot és a modern kortárs stílust tükrözi. A fordított vonalvezetésű formák és arányok, amelyek szinte dacolnak a gravitációval, teszik igazán bohém és különleges választássá. A fotel az Egoitaliano ritka és sajátos kivitelezésű termékeinek egyik darabja, amely kényelmes ergonómiájának köszönhetően képes valódi pihenést biztosítani. Ráadásul fa lábai megfelelő stabilitást nyújtanak a bútordarab számára. A Musetta fotel bármely helyiség atmoszféráját képes önmagában is megváltoztatni pusztán a jelenlétével. Továbbá ergonómiájának köszönhetően képes a tökéletes kényelmet biztosítani, strapabíró fa lábai pedig a fotel jó terhelhetőségét biztosítják. Lekerekített formái csak fokozzák a kifinomultságot és az esztétikát. Ha szereti a nem túl extravagáns, de bohém formavilágot, akkor Önnek is tetszeni fog ez a fotel. Ha pedig más stílusra vágyik, azt is megtalálhatja nálunk!

Nemcsak az otthonok számára ideális választás, hanem tökéletes ügyféltérbe és várótermekbe is, illetve társalgókba és lobby helyiségekbe is, hiszen megjelenése és funkcionalitása növeli a beszélgetés közbeni komfortot.

A legfontosabb információk az Egoitaliano márkáról:

  • kortárs stílus,
  • színes és innovatív kárpitok,
  • szakértelem,
  • modern technológia,
  • magas minőség,
  • kidolgozott részletek,
  • nagyfokú funkcionalitás.

Ha Önnek kérdése vagy kérése adódott, akkor keresse bátran munkatársainkat az elérhetőségeink egyikén! Ötletekért inspirációért látogasson el Facebook oldalunkra is!

A gyártó oldala

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Ego/Musetta

Anyag:

bőr, szövet

Típus:

Fotel

Érdekelhetnek még…

Back to Top