KERESÉS

Sofia fotel

A Sofia fotel otthonos atmoszférát biztosít, ugyanis világos és könnyed esztétikája végtelen kombinációs lehetőséget kínál a lakberendezés szerelmeseinek. Enyhén retro jellegét a fémből készült, tüskés lábai hangsúlyozzák.

A Sofia fotel nordic, vintage stílust képvisel, ezért tökéletesen illik a modern kortárs stílusú otthonokba.

A nordic és vintage stílus nagyon jól megfér egymás mellett, mert a formák és az árnyalatok kifogástalanul egészítik ki egymást, a végeredmény pedig egy nagyon dizájnos összhatást teremt. A Sofia fotel otthonos atmoszférát biztosít, ugyanis világos és könnyed esztétikája végtelen kombinációs lehetőséget kínál a lakberendezés szerelmeseinek. Enyhén retro jellegét a fémből készült, tüskés lábai hangsúlyozzák. A termék gyönyörű kivitelezése pedig hihetetlen egyensúlyt teremt a használata és a stílus között. Nemcsak ízléses darab, hanem nagyon komfortos is, hiszen kialakítása miatt kényelmesen elhelyezkedhetünk a fotelben és zavartalanul pihenhetünk.

A Sofia fotel kárpitozása opcionálisan választható a szövet vagy a bőr kárpitok közül. Ráadásul több mint 500 színárnyalatban elérhető, így megkapjuk a teljes alkotói szabadságot az otthonunk vagy bármely helyiség berendezésekor. A bútordarab lábazata a fotel strapabíróságát is tökéletesen biztosítja. Kivitelét tekintve lakkozott, amely, rendkívül sokféle színben választható, a lábak magassága pedig 17 cm.

A nordic és vintage stílusú fotel az Egoitaliano márka terméke. A cég az igazi kortárs és innovatív bútorgyártás képviselője. Sokféle színnel dolgoznak, a bútorgyártás során felhasznált anyagokat gondosan válogatják és munkálják meg, éppen ezért magas minőséget képviselnek. A bútordarabok szövetkárpitjai teljesen szabadon válaszhatóak, ezzel erősítik az innováció szabadságát.

Kérdése vagy kérés esetén keresse bátran kollégáinkat az elérhetőségek egyikén! Látogasson el Facebook oldalunkra is ötletekért, inspirációkért!

A gyártó oldala

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Ego/Sofia

Anyag:

bőr, szövet

Típus:

Fotel

Érdekelhetnek még…

Back to Top